Chat with us

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutačno imamo proizvod NA ZALIHI i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požurite i naručite ODMAH!
Naručite Star Silk Pro
u idućih 20 minuta i iskoristite specijalnu akcijsku ponudu!
Mišljenje kupaca
Naručite sada!

Zagreb,

Otkrivena je prirodna metoda za uklanjanje neželjenih dlačica - bez kemikalija, bolnih tretmana i urastanja dlačica! Radi se o posebnoj vrsti preciznih kristala koji nježno uklanjaju dlačice i vrše lagani piling kože, te koža ne samo da je glatka i bez dlačica, već i izvrsno njegovana i svježa. Star Silk Pro jastučić s kristalima pogodan je i za osjetljiva mjesta jer ne oštećuje kožu i ne izaziva urastanje dlačica.

Star Silk Pro posljednji je hit u svijetu kozmetike, jer prirodnom metodom i na potpuno bezbolan način uklanja neželjene dlačice sa svih dijelova tijela, a koža ostaje glatka i njegovana čak do 3 tjedna!* Star Silk Pro, koji je višestruko priznat u mnogim europskim zemljama, dobio je svoje mjesto na svim većim sajmovima kozmetike, a od danas je dostupan i u Hrvatskoj!

STAR SILK PRO je u početku svog postojanja bio metoda depilacije dostupna samo hollywoodskoj eliti i čuvan je kao tajna lijepe kože super modela, glumica i poznatih TV voditelja koje svakodnevno gledamo u medijima. Međutim, vrlo brzo su se u svim većim časopisima, koji se bave temama ljepote i zdravlja pojavile vrlo pozitivne kritike učinka Star Silk Pro kristala na kožu, uz do sada najprirodniji način depilacije koji tjednima ostavlja kožu glatkom i nježnom. Za sve poznate osobe, koje ne smiju dozvoliti da se dugotrajne iritacije od tretmana za uklanjanje dlačica (laser, kemijski preparati i posjekotine od britvica) vide na njihovoj koži, Star Silk Pro je donio bezbolno rješenje bez posljedica osim predivne, glatke kože!

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Zašto je Star Silk Pro najbolji način za brzu i bezbolnu depilaciju?


Bezbolno uklanja dlačice!

Nakon samo nekoliko kružnih pokreta rukom, Star Silk Pro jastučić s kristalima uklanja dlačice s kože. To se dogaša tako što precizni sitni kristali doslovno bruse dlačice, ali bez da oštećuju kožu.

Naruči Star Silk Pro!

Vrši lagani piling kože!

Sa Star Silk Pro jastučićem uz kožu bez dlačica imati ćete i predivnu, nježnu kožu! Kristali koji se nalaze na jastučiću i bruse dlačice, nježno uklanjaju mrtve stanice koje se nalaze na površini kože, pa ćete imati nježnu kožu bez potrebe da bacate novac na skupe pilinge sa opasnim kemikalijama!

Naruči Star Silk Pro!

Prirodno skida dlačice i vrši piling bez iritacija!

Nema više posjekotina od britvica ni iritacija i bubuljica izazvanih laserom, kremama za depilaciju ili voskom! Sve što Star Silk Pro radi vašoj koži u procesu masaže je da je ostavlja glatkom, lijepom i nježnom na dodir!

Naruči Star Silk Pro!

Ostavlja kožu glatkom i do 3 tjedna!*

Sa Star Silk Pro ne morate čekati da vam dlačice vidno izrastu kao za depilaciju voskom ili kremom, već postupak možete ponoviti kada god to želite! Ispitanici koji su testirali Star Silk Pro kažu da nije bilo potrebe da ponavljaju postupak čak dva do tri tjedna poslije jednog tretmana!

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Naruči Star Silk Pro!!

Štedi novac!

Sa Star Silk Pro više nećete bacati novac na britvice, kreme za depilaciju i tretmane u kozmetičkim salonima! Star Silk Pro jastučić sadrži kristale koji su mikroskopski tako sitni da pri depilaciji ne oštećuju kožu, a učinkovito uklanjaju dlačice i vrše piling.

Naruči Star Silk Pro!

Povoljno djeluje na mirkocirkulaciju!

Nježna masaža i piling djeluju na cirkulaciju krvi u koži, što će ubrzati mikrocirkulaciju i brže donositi hranjive tvari i kisik u svaku stanicu, te brže odnositi toksične tvari iz tijela. To će rezultirati sjajnom kožom punom života!

Naruči Star Silk Pro!

Sve ovo pokazuje da u svijetu trenutno ne postoji prirodnije, učinkovitije i jeftinije sredstvo za depilaciju. Broj zadovoljnih korisnika svakodnevno raste, a kozmetički stručnjaci su oduševljeni multipraktičnim Star Silk Pro jastučićem koji djeluje ne samo na neželjene dlačice, već i na cjelokupni izgled i tonus kože.

Da, i ja želim najprirodniji način depilacije! - Pošaljite mi moj Star Silk Pro odmah!

Kako hollywoodske zvijezde depiliraju svoju kožu u posljednjih godinu
dana pomoću europskog otkrića?

Uz pomoć Star Silk Pro ! Ispočetka je Star Silk Pro bio pažljivo čuvana tajna koji su upotrebljavali samo rijetki. Međutim, nakon pozitivnih kritika u svim emisijama posvećenim zdravlju, Star Silk Pro brzo postaje hit u hollywoodskim krugovima! Kozmetičari slavnih preporučuju ga svojim klijentima na temelju pozitivnih iskustava onih koji su ga već probali. Oni svjedoče o tome da je Star Silk Pro najprirodnije bezbolno sredstvo za depilaciju koje nećete morati upotrebljavati svaki dan iznova i kojim nećete imati iritacije i urasle dlačice. Mnogo poznatih svjedoči o tome kako je koža poslije tretmana Star Silk Pro jastučićem tjednima glatka!*

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.Fantastična tajna poznatih je razotkrivena…

Nakon što se pojavio Star Silk Pro, u Hollywood-u nitko više ne želi koristiti obične metode depilacije i svoju kožu izlagati iritacijama, posjekotinama i bubuljicama nastalim urastanjem dlačica. Najpoznatiji glumci, pjevačice i TV voditeljice se zaklinju u Star Silk Pro, njime depiliraju čak i obrve jer nema potrebe da bacaju novce i vrijeme, a koža ostaje vidno lijepa. Najnoviji hit u svijetu od sada i u Hrvatskoj!

Što je Star Silk Pro i kome je namijenjen?

Star Silk Pro namijenjen je svima onima koji se žele na prirodan i bezbolan način riješiti neželjenih dlačica, bez obzira na kojem dijelu tijela se one nalazile. Zbog posebne kristalne mreže koja je dovoljno oštra da odstrani dlake, ali ne i da ošteti kožu, Star Silk Pro je namijenjen svima onima koji žele:

» Zdravu i njegovanu kožu

» Glatku kožu bez dlačica i do 3 tjedna*

» Depilaciju bez iritacija i opasnih tretmana

» Uštedu novca

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Star Silk Pro namijenjen i je i muškarcima i ženama, pogodan za svaki tip kože i garantira najbolji osjećaj depilacije ikada, svima koji ga koriste.

Poseban učinak ostaviti će na problematičnoj koži koja je inače sklona iritacijama pri depiliranju, jer će nježnom masažom kružnim pokretima dok skida dlačice, poboljšati samu strukturu kože i njenu prokrvljenost, te će ona ostati zdrava. Star Silk Pro ima posebnu dršku, koja vam neće klizati iz ruke dok radite kružne pokrete.


Prirodno glatka i njegovana koža koja se osjeti i vidi!

Prilikom odstranjivanja dlačica sa Star Silk Pro jastučićem, mreža preciznih kristala na njegovom umetku vrši lagani piling gornjih slojeva kože, što će odmah rezultirati svježim i ujednačenim tenom.

Kružni pokreti kojima pokrećete Star Silk Pro djelovati će povoljno na prokrvljenost kože i tako ubrzati njen metabolizam i prirodni tonus.

Ovako ćete ne samo dobiti lijepu kožu, već i smanjiti bubuljice i čak pridonijeti smanjenoj vidljivosti celulita, ako ga imate! Višestruka dobit!

Preporučen od stručnjaka za kožu širom sveta!


"Idealno rješenje za brojne probleme s kožom!" - Jill Jackson, stručnjakinja za holističku masažu i zdravlje kože, Los Angeles

Kao i mnoge žene, izbjegavam konzervanse i ne koristim neprirodne kemijske spojeve na svojoj koži, uključujući i depilacijske kreme, tako ih ne preporučam ni drugima. Međutim, pravi problem su britvice. Dlačice rastu sve deblje i gušće, a urastanje je neizbježno. Star Silk Pro nije samo riješio problem bezbolne depilacije bez posljedica. Primijetila sam da je moja koža, a i koža mojih klijenata koji ga koriste, ne samo ljepša, već i generalno zdravija i nježnija, a bubuljice i miteseri nestaju kao rukom odneseni! Stoga ga posebno preporučam ljudima koji imaju osjetljivu kožu.*

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Da, i ja želim najbezbolniji način depilacije! - Pošaljite mi moj Star Silk Pro odmah!


Kako se protiv neželjenih dlačica bori Kim Kardashian**?

Mnogobrojni svjetski poznati TV kanali i časopisi su u svojim rubrikama posvećenim ljepoti i njezi kože pronijeli vijest o malom ali u isto vrijeme i moćnom jastučiću koji njeguje kožu dok uklanja dlačice sa nje. Ovo je bila sjajna vijest za mnoge žene, jer se milijuni žena diljem svijeta bore sa neželjenim dlačicama. Ipak, najveći problem mogu predstavljati neželjene dlačice na licu, upravo jer se nalaze na tako vidnom mjestu. Jedan od primjera ovog problema je i problem koji je imala Kim Kardashian.** Mlada kosa na njenom čelu doista ne izgleda lijepo. Dlačice jednostavno nisu poželjne u Hollywoodu, posebno na licu.

Ali sada se i vi možete riješiti nepoželjnih dlačica na bilo kom dijelu svog tijela, čak i na svom licu!* Sa moćnim kristalima za uklanjanje dlaka i njegom koju donosi koži, vaš izgled će samo profitirati sa uporabom Star Silk Pro!

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

**Osoba ni na koji način ne sudjeluje u promociji proizvoda

Mreža kristala u Star Silk Pro je najprirodniji način depilacije
koji ne pospješuje rast dlačica kao ostale metode!

Ne samo da uporabom Star Silk Pro ne rastu deblje dlačice i nema urastanja i iritacija, već se s vremenom dlačice stanjuju i prestaju da budu krute i oštre. To se događa zbog toga što kristali bruse vrh dlačice i potpuno ga stanjuju, pa dlačica nema oštar vrh kada raste. Pritom njen korijen ostaje na mjestu, tako da se ostatak dlačice koja ponovo izrasta nema potrebu iznova stvarati, što inače uzrokuje rast jačih dlačica kao pri depilaciji voskom.


Sudionici istraživanja dokazuju: Nema urastanja, nema iritacija! Samo predivno njegovana i glatka koža!

Sve druge metode depilacije povlače sa sobom rizik od iritacije kože. Pored toga, neminovno dolazi do urastanja novih dlačica koje rastu. Sa Star Silk Pro, kristali bruse dlačice tako dobro da se one ne vide na koži a u isto vrijeme rade i lagani piling na površini kože. Tako osiguravaju uklanjanje mrtvih stanica s kože, pa ona izgleda nevjerojatno glatka. Poslije tretmana Star Silk Pro jastučićem, preporuča se mazanje kože kremom jer daje koži potrebnu vlagu. Izgled takve kože je kao da nikakvog tretmana nije ni bilo - glatka i nježna na dodir!


Rezultati istraživanja su pokazali:

• Glatka koža i do čak 3 tjedna*
• Predivna tekstura kože nakon pilinga
• Nema iritacija i urastanja izazvanih kemikalijama i iritantnim procedurama

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


Reakcije korisnika Star Silk Pro jastučića su fenomenalne! Nijedna druga usporediva metoda depilacije nije tako oduševila!"Konačno bez bubuljica!" Jasenka, 29, frizerka, Jastrebarsko

"Probala sam sve, skoro sam se svaki dan izlagala depilaciji, jer je vosak za mene bio jedino moguće rješenje. Imam vrlo jake dlake, i svijetao ten, pa se dlačice mnogo bolje vide. Nakon depilacije voskom nisam smjela obući ništa drugo osim hlača jer mi se koža na nogama potpuno upali i prekrije bubuljicama. Nisam vjerovala da će mi Star Silk Pro pomoći, jer su moje dlačice ipak vrlo jake, ali ostala sam zapanjena! Skinula sam čak i osjetljive dlačice pored ušiju, jer doslovno svuda imam problem sa pretjeranom dlakavošću! Hvala vam! *

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate."

"Svima pričam o Star Silk Pro!" Anika, 27, odvjetnica, Gospić

"Ove male ali i moćne stvarčice trebaju svakoj ženi. Svuda pričam o Star Silk Pro , jer kad bi svaka žena znala koliko muka će je riješiti, a pri tom joj i uštedjeti vremena i novca, odmah bi ga kupila! Oduševljena sam potpuno na prvu uporabu, jer sam ga dobila za rođendan, i probala odmah na ruci i vidjela rezultate! Sada ga koristim čak i za obrve!" *

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate."

"Glatko, i samo glatko!" Maja, 38, komercijalistica, Đakovo

"Kada mi muž dotakne noge, svaki put se oduševi. Kaže da mi koža djeluje kao da mi uopće i ne rastu dlačice! A sve što ja radim je da upotrijebim Star Silk Pro otprilike jednom u dva tjedna. Svaka žena zna koliko novca i vremena ide na depilaciju, a da ne pričam o urastanju dlačica i ostalom. Ovo je trebalo biti izmišljeno prije tisuću godina, generacijama žena bi olakšalo život!" *

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate."

"Ostao sam bez teksta!" Hrvoje, 32, profesor tjelesnog odgoja, Čazma

"Bavim se biciklizmom i kod nas je praksa da, ako ste pravi biciklista, depilirate noge, ma koliko to nekima izgledalo smiješno - važno je za aerodinamiku, jer imamo jako dlakave noge. Na kraju krajeva ni ne izgleda lijepo kad imate biciklističke i šumu na nogama. Prvo sam se bunio, zaboga kako da se borim sa tim i koristim britvicu svaki dan da spriječim da mi raste ova šuma na nogama. Onda mi je sestra otkrila svoju tajnu i kupila mi Star Silk Pro . Preporučam ga svakom biciklisti, jer nisam znao ni da to postoji, a nevjerojatno je kako je jednostavan za uporabu! Nisam odolio da to isto primijenim i na leđa, kako bih sebi olakšao znojenje. Pogledajte rezultate!" *

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate."

Najbolji rezultat ovog mjeseca:
"Konačno nema iritacija!"
Marko, 42, menadžer, Novi Marof

"Moja brada nije samo brada. Zapravo povezana je sa obrvama, koje su isto jako guste. Skoro do očiju mi raste, samo malo rjeđe nego na ostalim dijelovima. Smeta mi, jer kad se obrijem, te dlačice uvijek nekako ostavim jer se bojim britvicom ići toliko visoko, pošto mi je koža osjetljiva i ne smiruje se satima poslije brijanja. Bojim se da će rasti jače ako ih obrijem, a izgledam kao da mi je cijelo lice dlakavo. Na TV-u sam vidio reklamu za Star Silk Pro i odlučio ga kupiti, pa što bude. Radije to nego da prihvatim prijedlog svoje žene da mi skida te dlačice kremom za depilaciju koja vrlo neugodno miriše. Kada mi je stigao Star Silk Pro , prvi put od puberteta vidio sam svoje lice potpuno bez dlaka! Ne mogu vam opisati kako sam se dobro osjećao!" *

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate."

*Upozorenje: Zbog velike potražnje zalihe su ograničene! Ako danas naručite, jamčimo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na stranici ne garantiraju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na stranici su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu tvrtke."

FAQ – Najčešće postavljana pitanja:
Kako se Star Silk Pro koristi?
Star Silk Pro jastučić je jednostavan za uporabu. Navucite jastučić na ruku ili prst i kružnim pokretima prelazite preko željenog dijela kože prekrivenog dlačicama. Laganim pritiskom rotirajte jastučić tri puta u smjeru kazaljke na satu i tri puta u suprotnom smjeru. Ponavljajte ovaj proces dok ne uklonite sve dlačice. Da biste uklonili dlačice morate koristiti proizvod na potpuno suhoj koži. Također, ne pritišćite puno jastučić na kožu, jer ćete bolji učinak postići ako kristalna površina jastučića lagano dotiče kožu. Nakon uporabe očistite Star Silk Pro pod mlazom vode i dobro osušite prije sljedeće uporabe.
Na kojim dijelovima tijela smijem koristiti Star Silk Pro?
Star Silk Pro nježno, lagano i bezbolno uklanja dlačice, te se može koristiti na svim dijelovima tijela. Posebno se preporuča korištenje Star Silk Pro jastučića za uklanjanje dlačica sa osjetljivih dijelova tijela i dijelova podložnim urastanju dlaka.
Koliko puta se može koristiti jedan Star Silk Pro jastučić?
Jedan Star Silk Pro jastučić možete koristiti i do 10 puta. U zavisnosti od veličine površine s koje uklanjate dlačice, debljine i gustoće dlačica. U setu dobivate 4 velika jastučića za uklanjanje dlačica sa većih područja. Ali i 4 mala jastučića za uklanjanje dlačica za manjih i osjetljivijih područja.
Kako se Star Silk Pro jastučići mijenjaju?
Kada osjetite da su se mikrokristali na jastučiću koji koristite istupili, zamijenite ga novim. Jednostavno odlijepite korišteni jastučić sa gumene podloge. Uklonite moguće ostatke ljepila rastvorom za čišćenje i dobro osušite. Zatim odlijepite zaštitni sloj na ljepljivoj strani novog jastučića i zalijepite novi jastučić na gumenu podlogu.
Zašto je Star Silk Pro tako učinkovit?
Star Silk Pro je tako učinkovit jer sadrži mrežu kristala, koji bruse vrh dlačice i potpuno ga stanjuju. Ujedno kristalna površina vrši lagani piling kože, uklanjajući mrtve stanice i čineći vašu kožu nježnom, mekom, glatkom i zdravom.

Neki od komentara naših kupaca:

311 comments Add a comment

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
 

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
 

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
 

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
 

Više od 1.200 zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj samo u prošloj godini!

Da, i ja želim glatku kožu bez iritacija! - Pošaljite mi moj Star Silk Pro odmah!

Zašto je Star Silk Pro najbolji način za depilaciju?

  Metoda Potrebno Trajanje rezultata Negativne strane Prednosti
Brijanje 7-20 kn za brijač 1-2 dana
 • Urastanje dlačica
 • Posjekotine
 • Iritacije kože
 • Deblje dlačice
Brzina
Kreme za depilaciju 20 - 60 kn za kremu, ovisno o vrsti 2-4 dana
 • Opasne kemikalije
 • Slab učinak
 • Osipi i alergije
Brzina
Depilacija voskom 70-350 kn, ovisno o kozmetičkom salonu 1-2 tjedna
 • Bol
 • Bubuljice
 • Iritacije
 • Čekanje da dlake izrastu dovoljno za sljedeći tretman
Dugo trajanje rezultata
Električni epilator 450-1700 kn za epilator 1-2 tjedna
 • Bol
 • Iritacije
 • Čekanje da dlake izrastu dovoljno za sljedeći tretman
Dugo trajanje rezultata
Star Silk Pro 159.97 kn Do 3 tjedna
 • Nema
 • Brzina tretmana
 • Dugotrajni rezultati
 • Glatka koža
 • Nježni piling
 • Štedi novac
 • Nema iritacija
 • Nema čekanja da dlačice izrastu

Provjerite da li je
Star Silk Pro za vas:

Da li imate dlaka na tijelu koje želite ukloniti?

Kako se Star Silk Pro koristi?

Star Silk Pro je najprirodnija i najbezbolnija metoda uklanjanja neželjenih dlačica. Osim što će vam pomoći da uklonite dlačice, također će vam pružiti lagani piling. Tako će vaša koža biti ne samo glatka, već i mekana, zdrava i nježna na dodir.

Star Silk Pro je idealna zamjena za sve bolne i neučinkovite tretmane uklanjanja suvišnih dlačica!

umbox

Ne morate više da trpite neželjene dlake na tijelu. Bilo da je riječ o nogama, rukama, bikini zoni, pazuhu ili licu

umbox

Zaboravite na bol prilikom depilacije. Posjekotine od britvice, osipe i urasle dlačice. Sada postoji alternativa svim neučinkovitim tretmanima uklanjanja dlačica.

umbox

Star Silk Pro jastuče će vam pružiti bezbolno i učinkovito uklanjanje dlačica, s bilo kog dijela tijela. Potrebno je samo da kružnim pokretima prelazite preko željenog dijela tijela - tri puta u smjeru kazaljke na satu i tri puta u suprotnom smjeru. Postupak ponavljajte dok potpuno ne uklonite dlačice.

umbox

Nakon uporabe Star Silk Pro jastučića vaša koža će biti mekana, nježna i glatka i do 3 tjedna. Osim toga, vremenom se dlačice stanjuju i usporava se njihov rast!

Napomena: Star Silk Pro jastučić koristite na potpuno suhoj i čistoj koži. Nakon uporabe, jastučić operite i prije naredne uporabe dobro osušite.

Prestanite se mučiti s bolnom, napornom i skupom depilacijom!


Da, i ja želim uštedjeti novac! - Pošaljite mi moj Star Silk Pro odmah!


» Glatka koža i do 3 tjedna*


» Njegovana koža poslije uklanjanja dlačica

» Smanjen rast dlačica


» Bez opasnih kemikalija i bolnih tretmana

» Štedi novac

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


Da i ja želim bezbolno uklanjanje dlačica! - Pošaljite mi moj Star Silk Pro odmah!

» Naručite i riješite se dlačica na najprirodniji i najbezbolniji način!

  » Priuštite si osjećaj glatke kože kakav ste zaslužili!

    » Prestanite bacati novac i trpjeti bolne tretmane!

      » Poručite Star Silk Pro i uživajte u glatkoj koži tjednima!


*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Specijalna promocija - 319.94 kn - 159.97 kn - Aktivirajte KUPON

Ponuda istječe za:

P.S. Na tržištu postoji mnogo proizvoda koji nalikuju na Star Silk Pro, ali umjesto naše mreže kristala imaju imitaciju. Budite oprezni jer riskirate kupovinu proizvoda koji, pored toga što vam neće dati rezultate, može čak i izazvati ozbiljne ozljede na koži. Star Silk Pro kojeg možete naručiti ovdje je jedini originalan proizvod koji sadrži kristale koji će vam pomoći da se riješite neželjenih dlačica.

P.P.S.
Ne zaboravite: Nanošenjem losiona ili kreme za tijelo poslije tretmana sa Star Silk pro pospješujete učinak jer tako hranite novi sloj kože s kojeg ste očistili mrtve stanice.


44-dnevna garancija

Ako se u roku od 44 dana predomislite, mi vam vraćamo novac.

Isporuka

Proizvod će vam biti dostavljen putem najbrže i najpouzdanije dostavne službe!

100% sigurna kupovina

Proizvod možete platiti po isporuci, što će vas zaštititi od eventualnih zlouporaba. Vaši osobni podaci će biti potpuno sigurni!Šaljemo narudžbu, molimo pričekajte!
Kamo da pošaljemo vaš STAR SILK PRO?
Ime
Prezime
Adresa
Kućni broj
Pošt. broj
Mjesto
Telefon
E-mail
Proizvod
Komentar
P.S.: Garantiramo vam dostavu već sljedećeg radnog dana.
1 x - 319.94 -50% 159.97 kn + poštarina
2 x - 543.94 -50% 271.97 kn + poštarina
3 x - 703.94 -50% 351.97 kn + poštarina

Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje.

Naruči putem vibera!

Klikni za besplatan broj 095 830 1540
Plaćanje pouzećem
Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
11
Posljednja prodaja
obavljena dana:
100% sigurna kupovina

Tvoja narudžba je sigurna od korone!

Prilikom pakiranja proizvoda koristimo maske za lice i zaštitne rukavice.

Redovito vršimo detaljnu dezinfekciju ruku, paketa, skladišta i drugih prostorija.

Naši kuriri vrše sigurnu i beskontaktnu dostavu.

x
*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
PROVIDIO d.o.o. Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Slovenia, e-mail: hr@dokishop.com. Proizvod: Star Silk Pro